SubsidieloketDé plek om jouw culturele activiteit in de gemeente Woerden financieel (mede) te realiseren.

Subsidie aanvragen

Bruis je van de ideeën? Of heb je een geweldig creatief plan? Maar heb je te weinig middelen om het ook echt te kunnen doen... Dan kunnen wij je helpen. Doe snel een aanvraag voor een financiële bijdrage van ons loket.

Alles kan op het gebied van beeldende kunst, muziek, theater, dans, film, erfgoed, literatuur en/of toegepaste kunst. Voor een nieuw initiatief of terugkomende activiteit. Wel zo fijn toch? Als het maar in de gemeente Woerden is. 

Hoe doe je een aanvraag?
Stuur ons een e-mail en vertel alles over je idee:

  • Wat ga je doen, wanneer en waar?
  • Voor wie doe je het? Wie wil je hiermee bereiken? 
  • Werk je met andere mensen samen?
  • Waarom heb je een bijdrage nodig? En welk bedrag?
  • Vraag je ook andere subsidies aan? Bij wie en voor welke bedragen?

Stuur je ook een duidelijke begroting mee met de verwachte inkomsten en uitgaven? En natuurlijk ontvangen we graag jouw naam, de organisatienaam, e-mailadres, telefoonnummer, en bankrekeningnummer. Dat voorkomt vertraging bij je aanvraag. Zorg je er ook voor dat je aanvraag voldoet aan de voorwaarden?

Welk bedrag je aanvraagt
Heb je minder kan 750 euro nodig voor een project dat binnen 6 maanden plaats vindt? Vraag dan een Cultuurprikkel aan. Eenvoudig via een e-mail en korte toelichting. Wil je meer aanvragen? Doe dan een reguliere aanvraag zoals hierboven staat.

Wanneer kun je aan de slag?
Alle aanvragen bespreken we op de volgende vergadering. Die hebben we elke maand, behalve in juli en augustus. Daarna informeren we je over de uitslag. En kun jij aan de slag. 

Voorwaarden: lees ze goed door
We hebben vast op een rijtje gezet waar de subsidie voor bedoeld is. Lees voor je aanvraag deze subsidievoorwaarden goed door. Zo voorkom je later teleurstellingen. Twijfel je over je aanpak? Of heb je een andere vraag? Mail ons vooral even. We denken graag met je mee. 

Andere subsidies
Kijk ook eens naar andere subsidies die je kunt aanvragen.