CultuurcaféElk kwartaal: Woerdense cultuur één uur lang in de spotlight.

Cultuurcafé

Cultuur Platform Woerden organiseert vier keer per jaar een Cultuurcafé. Een snel en gevarieerd programma van een uur met interviews, muziek en korte presentaties en daarna is er volop gelegenheid tot netwerken.

De Cultuurcafés zijn op wisselende culturele accomodaties. Zit je in de culturele scene of hou je er van? Kom dan ook! Meld je aan voor de nieuwsbrief (onderaan de pagina) en je ontvangt vanzelf de uitnodiging. Wil je zelf iets presenteren op een Cultuurcafé, dan horen we het ook graag.

Data volgende Cultuurcafé's:

dinsdag 22 november, 20.00 uur. Cultuurcafé in Podium Bredius met o.a. de wethouder van Cultuur. Binnenkort meer informatie. Het adres: Burgemeester H.G. van Kempensingel 31, Woerden. (oeps, dus niet op 20 november, zoals we in de nieuwsbrief zetten.)

 

Cultuurcafé De Video Show

Wekelijks zetten we een cultuurmaker in de spotlight in De Video Show. Want wat hebben we in Woerden toch leuke cultuurmakers en evenementen. Inmiddels zijn al meer dan 60 afleveringen gemaakt, en we gaan nog wel even door, met dank aan Wijnand Brak. .... Bekijk alle afleveringen op ons YouTube kanaal. Of volg ons op Facebook of Instagram. Daar zie je de video's ook voorbij komen.