KunstparkDé Woerdense kunst-, cultuur- & lifestyle markt, jaarlijks in het Westdampark.

Kunstpark

Kunstpark Woerden is een jaarlijks terugkerend evenement (aug/sept) in het Woerdense Westdampark. Het hoofddoel is een kunstmarkt, waar creatievelingen uit Woerden en omgeving hun eigengemaakte werken kunnen tonen en verkopen. Elk jaar komen er meer bezoekers en worden er door de organisatie steeds meer ludieke activiteiten en verrassende elementen aan toegevoegd. Dit leverde in 2019 de Cultuurprijs Woerden op.

Naast kunst bekijken en muziek beluisteren, kunnen bezoekers genieten van een drankje en een hapje, en zijn er ook leuke doe-activiteiten voor jong en oud. 

Volg Kunstpark op Facebook voor de laatste nieuwtjes. Datum volgende Kunstpark: zondag 28 augustus, Westdampark Woerden.

De inschrijving voor kramen is vol. Als je je nu inschrijft, kom je op de wachtlijst te staan. 
Schrijf je nu in voor deelname met een kraam. Lees ook even de voorwaarden.

Kunstpark & Akoestival

Kunstpark wordt georganiseerd door vrijwilligers van Cultuur Platform Woerden en is doorgaans op dezelfde datum en plaats als het Akoestival. Naast kunst bekijken en muziek beluisteren, kunnen bezoekers genieten van een drankje en een hapje, en zijn er ook leuke doe-activiteiten voor jong en oud.

Ga naar Facebook

Meer weten?

Graag tot ziens op 28 augustus en voor vragen of verdere informatie kun je ons natuurlijk mailen op kunstpark@cultuurplatformwoerden.nl