KunstparkDé Woerdense kunst-, cultuur- & lifestyle markt, jaarlijks in het Westdampark.

Kunstpark

Kunstpark Woerden is een jaarlijks terugkerend evenement (aug/sept) in het Woerdense Westdampark. Het hoofddoel is een kunstmarkt, waar creatievelingen uit Woerden en omgeving hun eigengemaakte werken kunnen tonen en verkopen. Elk jaar komen er meer bezoekers en worden er door de organisatie steeds meer ludieke activiteiten en verrassende elementen aan toegevoegd. Dit leverde in 2019 de Cultuurprijs Woerden op.

Naast kunst bekijken en muziek beluisteren, kunnen bezoekers genieten van een drankje en een hapje, en zijn er ook leuke doe-activiteiten voor jong en oud. 

Kunstpark 2024 is op zondag 1 september, Westdampark Woerden

De voorbereidingen voor Kunstpark zijn in volle gang, Alle kramen zijn gereserveerd en het thema is bekend: De oplossing. We weten alleen nog niet waarvan.... Heb jij 1 september al vrij gehouden voor een middagje vol oplossingen? Er zit er vast een voor je bij. Ervaar het zelf in het Woerdense Westdampark. Samen met het Akoestival zijn we er weer. 

De kramen zitten al vol. Schrijf je je nu in, dan kom je op de wachtlijst te staan. Inschrijven voor de wachtlijst doe je hier

 

Terugblik Kamping De Kunstpark (27 augustus 2023)

KunstPark was dit keer een heuse kunstcamping! Compleet met Glampingplekken en een trekkersveldje. Uiteraard kon je nog veel meer verwachten... een animatieteam, mascottes, dierenweide, kampingwinkel, volleyballen, badminton… alles wat je je maar bij een camping kunt voorstellen, en nog veel meer. Het was een topmiddag, compleet met typisch Hollands campingweer :-). Leuk dat jullie er in grote getalen bij waren.

Volg Kunstpark op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes. 

Kunstpark & Akoestival

Kunstpark wordt georganiseerd door vrijwilligers van Cultuur Platform Woerden en is doorgaans op dezelfde datum en plaats als het Akoestival. Naast kunst bekijken en muziek beluisteren, kunnen bezoekers genieten van een drankje en een hapje, en zijn er ook leuke doe-activiteiten voor jong en oud.

Ga naar Facebook of naar Instagram

Meer weten?

Graag tot ziens en voor vragen of verdere informatie kun je ons natuurlijk mailen op kunstpark@cultuurplatformwoerden.nl