Zondag 27 augustus: Kamping De Kunstpark

07.07.2023 - Staat 27 augustus al in jouw agenda? Voor een geweldige editie van Kunstpark en Akoestival?! Vanaf 12.00 uur in het Westdampark van Woerden.

We hebben een waanzinnig (al zeggen we het zelf) thema bedacht voor deze editie. KunstPark is komende editie niet zomaar een kunstmarkt, maar een heuse kunstcamping! Dit betekent dat wij het roer helemaal omgooien met Glampingplekken en plekken op het Trekkersveld. Kom kijken, en kopen van alle prachtigte zelfgemaakte kunstwerken door bijna 70 kunstenaars. Uiteraard is er ook het nodige camping vertier, maar dat verklappen we nog niet. 

Cultuurcafé presenteert: de Cultuurdouche!
Zin in een verfrissende douche op Kamping De Kunstpark? Bezoek dan het Cultuurcafé, daar kun je tussen 13.00 en 15.00 uur een Cultuurdouche nemen! Dompel je onder in de vele culturele activiteiten die Woerdense cultuurmakers de komende tijd te bieden hebben. Je hebt niet eens een douchemunt nodig, het is helemaal gratis! De Cultuurdouche is niet te missen op het Trekkersveld.

Ga je zelf kamperen? 
Stuur ons een ansichtkaart van je camping/dorp naar OOK, Voorstraat 18, 3441 CL Woerden. Of maak een creatieve, grappige, typisch campingfoto en tag @kunstparkwoerden op je socials! Wij maken hier weer wat leuks van. 

We krijgen weer muzikaal gezelschap van het Akoestival, aan de andere kant van het bruggetje. Geen reden om niet te komen dus!. Tot 27 augustus. 

Meer nieuws