Workshops die je verder helpen

18.10.2022 - Is het Herstelprogramma Amateurkunst Provincie Utrecht iets voor jou? Lees over de gratis workshops die worden aangeboden voor iedereen die in groepsverband amateurkunst bedrijft.

Valt het in jouw vereniging niet mee om nieuwe leden of bestuurders te vinden? Ben je op zoek naar manieren om je naar buiten toe te presenteren, zodat je meer publiek trekt? Twee  voorbeelden van thema's waar je in het Herstelprogramma Amateurkunst Provincie Utrecht mee aan de slag kunt. 

Het programma is voor iedereen die in groepsverband amateurkunst bedrijft in de provincie Utrecht: instrumentale muziek, (koor)zang, dans, theater, audio, video en fotografie, schrijven en tekenen, beeldend, textiele werkvormen en circus. Na aanmelding ben je (gratis) welkom bij workshops rond actuele thema’s:

  • Werven van leden, deelnemers en bestuurders
  • Aantrekkingskracht en zichtbaarheid
  • Samen slim samenwerken: Herstel en vernieuwing van activiteiten
  • Sociale community
  • Netwerkontwikkeling: Casus ‘toegang tot geschikte locaties’

Je krijgt tips en inspiratie van elkaar én van een deskundige spreker of trainer, zodat je vol frisse en uitvoerbare ideeën naar huis gaat. Bovendien maak je bij aanmelding kans op coaching op één van de thema’s, speciaal voor jouw amateurkunstgroep! 

Meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden vind op www.akherstelutrecht.nl.

Meer nieuws