Wondere wereld van de fanfares

17.10.2022 - We vinden het ontzettend leuk dat Marit een documentaire komt maken. Ze bijt zich de komende maanden vast in het harmonie/fanfare-leven in de gemeente Woerden.

Marit Snepvangers is 22 jaar en studeert Audiovisual media aan de HKU in Utrecht. Voor haar afstuderen dompelt ze zich onder in twee fanfares en een harmonie in de gemeente Woerden. En uiteindelijk hoopt ze een prachtige documentaire te maken. 

Ze volgt de komende tijd drie mensen: bij Kunst na Arbeid (Zegveld), De Vriendschap (Woerden) en Nieuw Leven (Kamerik). Om zo een beeld te geven wat de vereniging voor deze mensen persoonlijk betekent. Je kunt haar dus zomaar tegenkomen bij de repetities, optredens of gewoon op de fiets naar de Milandhof of Schulenburg. En natuurlijk bij de première, maar daarover later meer...

Naast heeeeel veel films kijken en maken, is ze gek op gitaar spelen, reizen en vooral veel nieuwe mensen ontmoeten. Marit is op 22 november ook bij het Cultuurcafé (in Podium Bredius). Kan ze gelijk ook heel veel nieuwe mensen ontmoeten :-). Welkom Marit! 

 


 

Meer nieuws