Woerden heeft een nieuwe Cultuurmakelaar

20.06.2024 - Woerden heeft een nieuwe Cultuurmakelaar: Nanette Mostert. Wij zijn blij met haar aanstelling om het culturele veld in Woerden verder te versterken. Zij gaat per 1 september bij ons aan de slag.

Echte verbinder
Nanette Mostert is geen onbekende in Woerden; sinds 2021 werkt ze als projectleider voor VMBO On Stage. Daarvoor was ze Intermediair bij Betrokken Ondernemers Woerden. Tevens is ze voorzitter van Runners Club Woerden en secretaris van de Culture Run. Nanette Mostert is een echte verbinder en van vele markten thuis. Haar belangrijkste drijfveer is dat haar werk leidt tot (maatschappelijke) impact en van betekenis is.

Verbinder van het culturele veld
De kerntaak van de nieuwe Cultuurmakelaar is het versterken van het culturele veld. Dat doet ze onder andere door het leggen van verbindingen tussen cultuur en andere domeinen van de gemeente (sociaal domein, onderwijs, economische zaken) en het bedrijfsleven. Daarnaast stimuleert ze samenwerking waardoor de breedtecultuur in Woerden versterkt en verdiept wordt. Zij denkt ook mee bij het initiëren van culturele initiatieven, zoeken van samenwerkingspartners en (co)financiering.

Aan de slag
Het bestuur van Cultuur Platform Woerden is blij met de aanstelling van Nanette als Cultuurmakelaar: met haar kennis en werkervaring is zij in staat de volgende fase van het Cultuurmakelaar-schap vorm te geven en verder uit te bouwen. Er gebeurt ontzettend veel in Woerden op cultureel gebied en dat mag gezien en ervaren worden! 

Tot 1 september!

Meer nieuws