Ren je mee met team CPW?

21.06.2024 - Ben jij cultuurmaker in gemeente Woerden en sportief? Dan nodigen we je uit om mee te rennen in ons Cultuur Platform Woerden-team bij de Culture Run op 13 oktober a.s.

Tijdens de Culture Run (op 13 oktober) loopt ons eigen Cultuur Platform Woerden-team mee op de 10 km run. Ben jij cultuurmaker en sportief? Dan nodigen we jou uit om in ons team mee te lopen. Je loopt dan samen met ons en andere cultuurmakers dwars door het mooie Woerden. De kosten voor aanmeling zijn voor ons, jij hoeft alleen maar te lopen en genieten van alle mooie culturele stops. Lijkt het je wat? stuur ons dan een mailtje. Uiteraard is er wel een beperkt aantal plekken. 

Voor wie? 

Het is voor iedereen die in de gemeente Woerden betrokken is bij het maken van kunst en cultuur. Of je nou kunstenaar bent of meezingt in een koor. Of je als amateur fotografeert, of muziek maakt bij de fanfare. Iedere creatieveling die 10 km kan hardlopen, kan zich aanmelden via de e-mail (pr@cultuurplatformwoerden.nl).

Over de Culture Run Woerden

De Culture Run Woerden is een uniek handloop- en wandel evenement in Woerden. Het loopt dwars door de binnenstad van Woerden én daar buiten, langs en door allerlei verrassende plekjes, ook waar je normaal gesproken niet zomaar komt. Zo loop je door diverse culturele gebouwen, zoals Het Kooster, de molen, de bilbiotheek en de Bonaventurakerk, en nog veel meer....

Meer nieuws