Nieuwjaarsreceptie 17 januari

01.01.2024 - Reserveer woensdag 17 januari vast! Vanaf 19.30 uur proosten we graag op het nieuwe jaar, met alle Woerdense cultuurmakers, al onze vrijwilligers, en iedereen die zich inzet voor een bloeiende culturele sector in onze gemeente.

Wat kun je verwachten?

Het wordt een feestelijke avond met muziek, onthullingen en natuurlijk kun je volop netwerken. Alvast een tipje van de sluier....Sem Hoos (winnaar van de Cultuur Aanmoedigingsprijs 2022) verzorgt een spetterend optreden. We lanceren iets nieuws waar cultuurmakers hun voordeel mee kunnen doen. En als klapper op de vuurpijl reiken we de Cultuur Aanmoedigingsprijs 2023 uit. Deze prijs gaat om het jaar naar een jonge talentvolle cultuurmaker.  

Cultuur aanmoedigingsprijs

Dit jaar is de winnaar grafisch ontwerpster Flo Kortekaas. Flo laat in haar werk haar unieke kijk op het dagelijkse leven zien. Door haar passie voor tekenen te combineren met digitale technieken creëert ze veelzijdige ontwerpen die geïnspireerd zijn op alledaagse activiteiten. 

Jij bent in van harte welkom om live bij de uitreiking te zijn. En samen met ons, onze dierbare vrijwilligers en andere cultuurmakers het nieuwe jaar feestelijk in te luiden. Ook cultuurmakers uit Zegveld, Kamerik en Harmelen zijn natuurlijk van harte welkom. 

Praktisch

Locatie: Podium Bredius, Burgemeester H.G. van Kempensingel 31, Woerden. 
Datum en tijd: woensdag 17 januari: 19.30 - 21.30 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. 

Meer nieuws