Nieuwe locaties op Plaats voor Cultuur

01.03.2024 - Ben jij op zoek naar een culturele ruimte voor je expositie, een workshop, om te flexwerken of te vergaderen? In Woerden zijn diverse ruimtes beschikbaar en wij zetten ze op een rijtje op een nieuwe website: plaatsvoorcultuur.nl. Er staan nu weer nieuwe locaties bij.

In de gemeente Woerden is er een groeiende vraag naar betaalbare ruimtes voor de culturele sector. Wij hebben daarom het initiatief genomen om op één plek alle beschikbare locaties te presenteren. Creatieve makers, organisaties en instellingen in Woerden kunnen zo direct zien wat er voor hen beschikbaar is. Om te exposeren, oefenen, workshops of lezingen te geven, ateliers, uitvoeren, of wat dan ook. 

Nu is ook de locatie Zwem- en recreatiecentrum H20 in Harmelen toegevoegd!  Daarmee staan nu 10 locaties live die jij als cultuurmaker voor een cultureel tarief kunt huren. En er komen nog steeds nieuwe bij. 

Plaats voor cultuur: Alle ruimtes in één overzicht

Via de website kon je nu al ruimtes huren bij Podium Bredius, de Huiskamer, de Kunstkajuit, het Samen sterk huis, Parkzicht, Hart voor Woerden, de Kunstkring, Het Klooster en Galerie van Slagmaat. We blijven natuurlijk op zoek naar nog veel meer. Neem snel een kijkje naar de locaties.

Jouw voordelen:

  • Ruimtes voor allerlei disciplines (muziek, kunst, theater etc.)
  • Met aangepaste tarieven voor de culturele sector
  • Voor korte of langere tijd te huur, in de buurt
  • En het aanbod blijft groeien

Wil je een ruimte verhuren? 

Dan horen we het heel graag! Hoe je dat doet kun je ook nalezen op www.plaatsvoorcultuur.nl

Ruimte voor kunst en cultuur is van maatschappelijke waarde. 

 

Meer nieuws