Jong talent maakt ansichtkaarten

21.06.2022 - We hebben iets leuks. We vroegen 3 jonge Woerdense cultuurmakers een ansichtkaart te ontwerpen. Deze week presenteren we de kaarten én de makers.

Flo Kortekaas is een jonge talentvolle grafisch vormgever. Met haar kleurrijke en vrolijke beeldstijl heeft ze een kaart ontworpen met allemaal bekende Woerdense elementen. Je herkent ze vast wel. 

Ido Hoogendoorn is innovatief hiphop artiest. Hij droomt ervan om de absolute hiphop top naar Nederland te brengen en een pioneer te worden in de volgende generatie rap. Zijn stijl is 
intens, intrigerend, melancholisch en soms aan de duistere kant. Dat zie je terug in zijn kaart.

Singer-songwriter Sofie de Bruijn barst van de muzikaliteit en creativiteit. Sinds haar 15e schrijft ze haar eigen muziek, zowel Engelstalig als Nederlandstalig. Je herkent Sofie aan haar warme en zuivere stem en enthousiasme. Dat ze blij is om weer te kunnen optreden, blijkt wel uit haar kaart. 

Gratis af te halen
Wil je de kaarten van dichtbij bekijken? Dat kan bij Galerie van Slagmaat, Podium Bredius, Het Klooster, de bibliotheek en Parkcafé Bredius. Ze zijn gratis af te halen. Dus... opsturen maar! En iedereen laten zien hoe leuk, creatief en talentvol Woerden is. 

 

  

Meer nieuws