Flo Kortekaas wint Cultuur Aanmoedigingsprijs 2023

25.12.2023 - Wij zijn superblij dat we de winnaar van de Cultuur Aanmoedigingsprijs 2023 bekend mogen maken. Deze week overvielen we Flo Kortekaas thuis met het heuglijke nieuws dat zij deze mooie prijs verdient.

Wie is Flo? 
De Woerdense grafisch ontwerpster Flo Kortekaas laat in haar werk haar unieke kijk op het dagelijkse leven zien. Door haar passie voor tekenen te combineren met digitale technieken creëert ze veelzijdige ontwerpen die geïnspireerd zijn op alledaagse activiteiten zoals boodschappen doen of reizen met de trein.

Prijsuitreiking op 17 januari
Wil je de volledige motivatie horen waarom wij Flo uitroepen tot winnaar van de Cultuurprijs Aanmoedigingsprijs 2023? Kom dan vooral naar de uitreiking tijdens de nieuwjaarsreceptie op 17 januari 2024 (19.30 uur)  in Podium Bredius, Woerden. Je kunt dan ook gelijk meer van haar werk bekijken. Zien we je dan? 

Over de Aanmoedigingsprijs
Sinds 2018 reiken we (om het jaar) een cultuur aanmoedigingsprijs uit. De prijs is voor jong talent op het gebied van letteren, toegepaste kunst, podiumkunsten, beeldende kunsten of andere cultuurvormen. De winnaar ontvangt een oorkonde en een geldbedrag, naast een fles champagne. De champagne heeft Flo al ontvangen, de prijs krijgt ze dus op 17 januari.

 

Meer nieuws