Cultuurmakelaar Dave lanceert radioprogramma

20.10.2023 - Cultuurmakelaar Dave Damen duikt de radiowereld in. Vanaf dit najaar gaat hij namelijk achter de microfoon zitten om een gloednieuw radioprogramma te presenteren waarin de kunst- en cultuurscene van onze regio centraal staat.

In augustus kregen we al een voorproefje van Dave's toen hij te gast was bij RPL. Hij werd medepresentator van het populaire programma 'Muziekgasten', dat we allemaal kennen dankzij Winfried Vergeer. Samen doken ze in de muzikale wereld van Laura Strubbe, de drijvende kracht achter de Popronde, en ontrafelden haar muzieksmaak en favoriete liedjes. 

Dave staat te popelen om in het najaar nogmaals als hoofdgast te verschijnen bij 'Muziekgasten'. Daarna gaat hij een stap verder door een eigen cultureel radioprogramma te lanceren bij RPL Woerden. Verwacht boeiende interviews met inspirerende gasten uit de cultuursector, leuke gesprekken over kunst uit de regio en natuurlijk een up-to-date uitagenda.

Zet die radio dus alvast wat luider en bereid je voor op een golf van cultuur rechtstreeks in je huiskamer! Meer details volgen snel.

 

Meer nieuws