Bestel je gratis kaarten voor Tutti

20.02.2023 - De afgelopen maanden heeft student Marit Snepvangers van de HKU voor ons aan een documentaire gewerkt over muziekverenigingen in Woerden. Op 20 maart gaat de docu 'Tutti' in première. Reserveer nu je gratis kaarten.

Marit volgde de fanfares Kunst na Arbeid (Zegveld) en Nieuw Leven Kamerik en Harmonie De Vriendschap (Woerden). Ze was aanwezig bij repetities, de intocht van Sinterklaas, het ophalen van oud papier en vele optredens. Het resultaat? Een prachtige korte documentaire die de veelzijdigheid van dit vereningsleven vastlegt. We nodigen je van harte uit bij de première aanwezig te zijn. 

Maandag 20 maart, 20.45 uur, Annex Cinema - Woerden
Deze vertoning is gratis toegankelijk voor alle interesseerden. Maar het aantal stoelen is beperkt. Dus kaartje bestellen = komen. Kaartjes bestel je via deze link naar Annex Cinema.
Voorafgaande aan de documentaire heet Cultuur Platform Woerden je welkom en vertonen we the-making-off. Bovendien is Marit aanwezig om vragen te beantwoorden.

 (Om 19.15 uur is de voorstelling alleen voor genodigden)

Reserveer je kaarten 

Ben je geïnspireerd door de film, dan kun je na afloop gratis meedoen aan De Video Show. Neem na afloop in onze pop-up studio met cameraman zelf een filmpje van één minuut op. Heb je binnenkort een optreden, expositie of andere activiteit: vertel er voor de camera iets over en wij zenden het uit via social media en bij RPL Woerden!

foto: Peter-Paul Oostveen

Meer nieuws