Kunstpark 8 sept 2019

31/05/2019 - Ook dit jaar weer zal het Westdampark in Woerden uit zijn voegen barsten van de creativiteit, muzikaliteit en gezelligheid. Het KunstPark, ook dit jaar weer samen met Akoestival, vindt in 2019 plaats op zondag 8 september van 13.00 tot 17.00.

KunstPark staat voor het epicentrum van de Woerdense kunst, cultuur en lifestyle, waar je zelfgemaakte producten mag tentoonstellen en verkopen.

Vorig jaar was het festival een daverend succes. Het KunstPark en Akoestival is wederom een gouden combinatie gebleken. Kunst bekijken, heupwiegen op toffe muziek, genieten van een drankje en een hapje en allerlei creatieve doe-activiteiten: je vindt het allemaal op 8 september in het Westdampark in Woerden!

us laat je weer verrassen! Een klein tipje van de sluier: schrijfliefhebbers kunnen zich uitleven, de culturele biechtvaders horen graag jouw biecht, in het museumlaantje dit jaar een unieke solo-expositie en nog veel meer...

Record aantal kramen

In het vernieuwde Westdampark is meer plaats voor kramen. Dit jaar daarom een record aantal van ruim 70 kramen. En we zijn nu in het stadium VOL = VOL. Dus de inschrijving is gesloten. Je kunt weer rekenen op een gevarieerd aanbod: sieraden, fotografie, schilderkunst, beeldhouwen, 3D, literatuur, poëzie, textiel, keramiek, action painting, recyclekunst ga zo maar door!

Stap op de culturele zeepkist...

Ben je bekend met de DWDD pitch voor het nieuwe culturele seizoen? De uitmarkt? KunstPark en Cultuur Platform Woerden brengt jouw culturele platformpje naar Woerden op 8 september!

Kom naar het KunstPark, klim erop, pak 'three minutes of fame' en promoot jouw voorstelling, tentoonstelling, optreden, concert, boeklancering of welke culturele uiting dan ook!...

Aanmelden voor je "3 minutes of fame" via info@cultuurplatformwoerden.nl

Facebook

Volg KunstPark op Facebook voor de laatste nieuwtjes.

Delen:

Actuele spotlights | Spotlight archief

In the spotlightKunstpark 8 sept 2019

Ook dit jaar weer zal het Westdampark in Woerden uit zijn voegen barsten van de creativiteit, muzikaliteit en gezelligheid. Het KunstPark, ook dit jaar weer samen met...