Kunstpark 27 aug 2017

Kunstpark 2017 - Westdampark Woerden

12/04/2017 - Op zondag 27 augustus 2017 zal het WestdamPark in Woerden weer zinderen van muzikaliteit, creativiteit en gezelligheid tijdens het Kunstpark & Akoestival.

Voor het 6e jaar tovert Cultuur Platform Woerden samen met Akoestival het Westdampark om tot een park vol muziek en cultuur.

Picknick in het (Kunst)Park: van 13 - 14 uur

Het Kunstpark begint met een grote ruil-en-geniet-van-wereldse-of-lokale-hapjes-picknick. Neem iets lekkers mee uit je geboortestreek of een ander favoriet gerecht. En ruil met andere mensen die hetzelfde doen. Dus samen picknicken en je laten verassen door de kookkunssten van elkaar.
Geef op facebook even aan of je mee doet!

Doe mee en lees meer over de picknick!

Doe mee met tekenen/schilderen naar model 14.30 - 15.30 u

Een uur lang staat een model klaar voor de teken- en schilderliefhebbers. Ook als je nog nooit een kwast vastgehouden hebt, kun je nu je kans grijpen. Geïnspireerd door de groene omgeving en het markante model kan iedereen zelf aan de slag

Cultuurcafé in 't Park 16.00 - 17.00 uur

Cultuur Platform Woerden geeft een aantal keren per jaar culturele initiatieven een podium om hun plannen te presenteren. Zondag 27 augustus strijkt het Cultuurcafé neer in het Kunstpark. Presentatoren Maarten Tuit en Mariëtte van Slagmaat spreken onder andere met wethouder Yolan Koster en hebben Lex Albers uitgenodigd om meer te vertellen over de geschiedenis van het Westdampark. Ook zullen zij met een aantal kunstenaars de discussie aangaan: Is Woerden te klein voor groot talent?

Openlucht museum & galerie

Poëzie XLvan de Dichtersclub Woerden, foto-expositie De Wereldse Keuken van Carla Vermeend in Woerden én een Museumlaantje. Dit jaar wordt een deel van het Westdampark omgetoverd tot een heus openlucht museum. Extra grote gedichten met grote onderwerpen, bijzondere lokale kunst, en foto’s van Woerdenaren die van verre komen, terwijl ze hun favoriete recept koken.

Kramenmarkt & kleinkunst

Terwijl aan de andere kant van park band na band speelt bij het Akoestival, geeft het Kunstpark film-, theater-, vertel- en dichtkunst een podium. Er is veel kunst, kunstnijverheid & creatieve activiteit te bekijken in het park. De jaarlijkse kramenmarkt laat een grote variatie zien van schilder- tot glaskunst, van textiel tot keramiek, van juwelen tot graffiti

 

Facebook

Volg KunstPark op Facebook voor de laatste nieuwtjes.

Delen:

Actuele spotlights | Spotlight archief