Kunstpark 2 sept 2018

31/05/2018 - Ook dit jaar weer zal het Westdampark in Woerden uit zijn voegen barsten van de creativiteit, muzikaliteit en gezelligheid. Het KunstPark, ook dit jaar weer samen met Akoestival, vindt in 2018 plaats op zondag 2 september van 13.00 tot 17.00.

KunstPark staat voor het epicentrum van de Woerdense kunst, cultuur en lifestyle, waar je zelfgemaakte producten mag tentoonstellen en verkopen.

Vorig jaar was het festival een daverend succes. Het KunstPark en Akoestival is wederom een gouden combinatie gebleken. Kunst bekijken, heupwiegen op toffe muziek, genieten van een drankje en een hapje en allerlei creatieve doe-activiteiten: je vindt het allemaal op 2 september in het Westdampark in Woerden!

Je kunt tijdens Kunstpark je kunst of zelfgemaakte producten laten zien en verkopen, maar ook dans-, toneel-, of leesclubs zijn van harte welkom om op originele wijze hun activiteiten te promoten.

Inschrijving geopend!

We willen graag weer een gevarieerd aanbod: sieraden, fotografie, schilderkunst, beeldhouwen, 3D, literatuur, poëzie, textiel, keramiek, action painting, recyclekunst ga zo maar door! Je bent van harte welkom in ons KunstPark.

De kosten voor een kraam van 4 meter op KunstPark zijn 20 euro voor inwoners van de gemeente Woerden. Voor overige deelnemers geldt een tarief van 40 euro per kraam. Het is ook mogelijk een halve kraam te huren, die dan natuurlijk maar de helft kost.

Interesse?

Schrijf je in via het inschrijfformulier.
Aanmelden voor een kraam op het festival kan tot 26 augustus 2018.

Facebook

Volg KunstPark op Facebook voor de laatste nieuwtjes.

Delen:

Actuele spotlights | Spotlight archief