Cultuurshow 30 mei 2018

25/05/2018 - Cultuur Platform Woerden organiseert op woensdag 30 mei 2018 20 uur een wervelende Cultuurshow in Theater Het Klooster in Woerden.

Woerden: Hartverwarmend cultureel!
De show geeft een goed beeld van de vele culturele podiumactiviteiten in Woerden. Die zijn divers, van hoge kwaliteit en geven plezier aan de makers en het publiek.

Het is voor het eerst dat het Cultuur Platform een avondvullend programma presenteert met lokaal talent. De line up is verrassend. Voor en door jong en oud, van gesproken woord tot rock, van klassiek tot modern, Woerdense professionals en amateurs. De helft was ooit te gast in de Cultuurcafé’s die het Platform organiseert. Anderen werkten voor of achter de schermen mee aan een project dat mede gefinancierd is door het Cultuur Platform. Daarnaast is er ruimte voor nieuwe ontdekkingen- natuurlijk!


Wie staan er in de schijnwerpers?
Op het podium zijn te zien en te horen: singer-songwriter Marco van der Bij & zijn broer Erwin van der Bij (Engelstalige covers), Guido Boogaard (cello), Wijnand Brak (film), Castellum Kwartet (saxofoon), Frozen Five (rock covers), Stadsdichter Helga Huisjes, Laurens van Laarhoven (goochelact), Ronny Papilaja & Maluku Friends (soul) en de sterren uit Minkema Boulevard zingen: Jeffrey van Beek, Carmen van Bentum en Manon Roelevink. De presentatie is in handen van Maarten Tuit en Mariëtte van Slagmaat.


Kom anderhalf uur genieten!
In hoog tempo passeren alle acts in zo’n anderhalf uur de revue en na afloop kun je uithijgen aan de bar. Of netwerken: ook goed.


De Cultuurshow begint om 20.00 uur. De zaaldeur gaat open om 19.45 uur. Vol = vol. Entree: gratis. Geen kaartverkoop. Wil je dit unieke evenement met lokale celebs niet missen, kom dan op tijd!
 

Delen:

Actuele spotlights | Spotlight archief