Kunstpark 2017

Nominatie Cultuurprijs 2017 - Persbericht

Persbericht / brief aan Cultuurprijs Woerden

De organisatie van het Kunstpark is enorm vereerd met de nominatie voor de Cultuurprijs 2017. Wij zien dat als een bijzondere waardering voor de vrijwilligers betrokken bij het Kunstpark en als erkenning voor de nieuwe richting die we met hen zijn ingeslagen. Het afgelopen festival bruiste van de creativiteit met alle kramen voor de makers, de verbinding met andere culturen door de foto-expositie en uitwisseling van de heerlijke, verrassende internationale hapjes, het Museumlaantje, de theatervoorstelling, de verhalenverteller, het onderwaterdraaiorgel, het Cultuurcafé en de leuke ludieke verrassingen verspreid door het park. Ook door de samenwerking met het naastgelegen Akoestival was het een zeer geslaagde dag.

Het Kunstpark is een activiteit van Cultuurplatform Woerden. Het Cultuur Platform biedt het podium, maar een creatieve groep vrijwilligers organiseert het Kunstpark. Samen met fotografen, kunstenaars, dichters, theatermakers en standhouders maken zij het Kunstpark tot een bijzondere happening.

Als Cultuurplatform Woerden subsidiëren wij mede de festiviteiten rondom de prijsuitreiking van de Cultuurprijs. In onze optiek is het winnen van een Cultuurprijs en het (financieel) mogelijk maken van diezelfde Cultuurprijs onverenigbaar is. Daarom trekken wij ons terug als genomineerde voor de Cultuurprijs 2017.

Woerdenaren: superbedankt voor het voordragen van Kunstpark voor de Cultuurprijs! Bestuur van de Cultuurprijs: ontzettend bedankt voor de nominatie!

Namens het bestuur van Cultuurplatform Woerden,

Esther Didden, voorzitter